elektriciteitswerken KVL services Temse
 

Industrie of particulier? Iedereen kan bij ons terecht voor een pasklare oplossing voor zijn elektrische installatie! Of u nu plannen hebt voor een nieuwbouw, een uitbreiding, een vernieuwing, een herstelling of onderhoud.

Ook automatisatie (bv. via Siemens Logo) tot domotica (KNX, Niko Home Control, Loxone, …) behoort tot de mogelijkheden. Wij werken steeds met kwaliteitsvolle producten en de nodige vakbewaamheid om al uw werken tot een goed einde te brengen!
 

Verlichting

Databekabeling

Wij hebben de nodige kennis en expertise in huis om uw verlichtingsproject van begin tot einde in goede banen te leiden (van lichtstudie, lichtmeting en advies tot plaatsen en aansluiten). Dit kan gaan van één enkel armatuur tot het vernieuwen van verlichting in bedrijfshallen. Voorbeelden hiervan zijn: de klassieke (in- of opbouw) verlichting, uw tuinverlichting, LED armaturen, relighting, … in uw huis, kantoor, winkel of industriegebouw. Hiervoor gebruiken wij gekende en beproefde merken om u een correct functionerende installatie te kunnen garanderen, klaar voor de toekomst!

Tegenwoordig is een goede en stabiele netwerkinfrastructuur van groot belang in elk bedrijf en woning. Wij staan u hierin bij met de aanleg van de bekabeling (koper en glasvezel), alsook het aansluiten van deze bekabeling. Dit gaat van de connectors, kabelgoten, wifi access points, … tot het ontwerp en plaatsing van een volledige patchkast voorzien van actieve componenten, koeling, ups, …