klusjes kvl services temse
  • parket leggen kvl services
  • parket leggen kvl services
  • schilderen kvl services temse
  • laminaat aanleggen kvl services
  • parket aanleggen kvl services
  • terras aanleggen kvl services
  • terras aanleggen kvl services temse
  • terras leggen kvl services temse
 

Aanpassingen

Kleine werken willen uitvoeren in uw keuken, renovatie badkamer, tuinverlichting? Stel, u wenst uw keuken of badkamer te renoveren en ook de elektrische installatie moet onder handen worden genomen, ook hiervoor kan u op ons rekenen.

in uw woning ?

Bij KVL Services krijgen ook kleinere werken de aandacht die ze verdienen en kan u rekenen op een goede opvolging van de werken zodat er geen tijd verloren gaat en u onnodig in de werken zit.
 

Nieuwbouw en Renovaties

Ongemakken in uw woning?

Zowel bij een nieuwbouw als een renovatie is het advies van een vakman belangrijk, Kvlservices adviseert de klant dan ook zodat er een maximum aan comfort uit de woning kan worden gehaald, samen met de klant worden de wensen en noden besproken en op papier gezet. Vervolgens worden in samenspraak met U en de architect de werken opgevolgd en afgewerkt. Een renovatie is het ideale moment om de elektrische installatie eens grondig na te kijken en er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de hedendaagse normen inzake comfort en veiligheid. Aarzel niet hiervoor vrijblijvend contact op te nemen. Het spreekt voor zich dat de installatie dan conform is met de wettelijke reglementering.

Vaak doen er zich kleine ongemakken voor in de elektrische installatie van een woning, bv een schakelaar voor verlichting die er niet is, luidsprekers die moeilijk bekabeld kunnen worden, een verouderde bedrading, te weinig stopcontacten, zekeringen die steeds uitvallen... Voor deze en nog veel meer problemen hebben wij de oplossingen, zonder veel kap en slijpwerk worden de nodige werken uitgevoerd door een ervaren vakman. Ervaring en materiaal kennis zijn hierbij de sleutelwoorden, als u kiest voor KVL Services kiest u voor kwaliteit en afwerking.