Verschillende tuinafsluitingen in beton, hout, draadafsluiting en / of hekwerk.

  • afsluiting

Vakmanschap

KVL Services is uw partner voor heel wat verschillende tuinafsluitingen (beton, hout, draadafsluiting, hekwerk), zowel met als zonder automatisatie. Wij zijn een team van professionele vakmannen die beschikken over de nodige know how en werkervaring.


Nauwkeurigheid

Door het werk dat ons team dagelijks levert heeft u de zekerheid van een betrouwbaar en professionele plaatsing aan zeer scherpe prijzen. Indien u interesse heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen langskomen om de werken te bekijken en zo een eerlijke offerte kunnen opmaken.

 

Een greep uit all onze verschillende tuinafsluitingen

Uitvoeringen van draadafsluitingen

Een draadafsluiting is een van de meest gebruikte materialen om de woning af te sluiten. Het is verkrijgbaar in heel wat variaties en kan zowel doorzichtig als ondoorzichtig geplaatst worden.
Onderhoud: Geen tot weinig
Duurzaamheid: Meer dan 40 jaar afhankelijk van kwaliteit en plaatsing

Betonnen afsluitingen

Beton is een robuust materiaal dat al vele jaren gebruikt wordt om de woning af te schermen. Het is heel stevig en wordt vaak gekozen om geluid en wind gedeeltelijk tegen te houden.
Onderhoud: Geen tot weinig
Duurzaamheid: Meer dan 40 jaar afhankelijk van kwaliteit en plaatsing

Houten afsluitingen

Geen materiaal dat zo veelzijdig is als hout. Van zelf te maken houten constructies tot prefab tuinschermen, tropisch hardhout, geïmpregneerd dennenhout en zelfs thermisch gehard… De mogelijkheden zijn eindeloos en aanpasbaar voor elk budget.
Onderhoud:Veel tot weinig
Duurzaamheid: Minder dan 10 jaar tot meer dan 75 jaar

Natuurlijke omheining

Een natuurlijke omheining straalt heel wat rust uit en kan gemaakt worden met verschillende planten. Het grootste nadeel is de trage en ongelijke groei.
Onderhoud: Veel
Duurzaamheid: Meer dan 40 jaar

Voor de Doe-Het-Zelver

Verschillende draadpaketten te koop. Voor meer info, contacteer ons gerust.